Kidsparty!

Unieke uitnodigingen voor een kinderfeestje, communie, doopsel of sweet 16

Stel zelf uw ideale pakket samen. Misschien wilt u alleen de uitnodigingen of het kan zijn dat u een compleet pakket met enveloppen, versieringen en printables wilt hebben. Er zijn vele mogelijkheden. Onderling combineren is natuurlijk ook mogelijk. Geef aan hoeveel kaarten u wilt bestellen en maak eventueel een keuze uit de verschillende enveloppen, printables en bijbehorende versieringen.

Custom made
Op een custom made kaart worden uw gegevens ingevuld (naam, adres, enz.) voordat het kaartje gedrukt wordt. Zo hoeft u zelf niks meer in te vullen met pen. Deze kaarten zijn duurder omdat de oplage waarin ze gedrukt worden kleiner is. Vraag naar de mogelijkheden qua prijs voor grotere oplages (vanaf 25 stuks). De getoonde prijzen voor custom made kaarten en bedankjes zijn voor oplages vanaf 10 stuks. Een kleinere oplage is natuurlijk ook mogelijk, maar brengt meer kosten met zich mee. Vraag naar de prijzen! Wilt u graag een custom made kaart dan neem ik contact met u op om de verdere details te bespreken.
Het is ook mogelijk om de bedankkaartjes te customizen met uw eigen tekst en eventueel een foto. Vraag naar de mogelijkheden!

Printables
Printables zijn DIY pagina's op A4 die u thuis uit kunt printen en dan uit kunt knippen. De printables worden u per mail toegezonden in pdf formaat. Deze kunt u dan thuis zo vaak uit printen als u wilt.

Vul uw gegevens in, dan ontvangt u de factuur op uw emailadres. Na betaling van de factuur worden de producten verzonden. Prijzen zijn inclusief BTW. Verzending binnen Maasbree is gratis of je kunt het gratis op komen halen. Verzendkosten binnen Nederland: Vanaf € 2,00 (afhankelijk van de hoeveelheid). Veel shopplezier!

[ Kleuren van de handmade labels en decoratie voor op de envelop kunnen enigzins afwijken van de foto. De labels en versieringen voor de enveloppen zijn handgemaakt, elk item is dus uniek. Het gebruik van de washi tape kan varieren (afwijkend van de foto), de kleur wordt afgestemd op het ontwerp. ]

Kijk ook eens bij de KIDSPARTY FEESTDOOS voor een geheel verzorgd kinderfeestje!